С обич за децата в пaмет на бащите герои

Футболния турнир 2016г. за купа "Петър Шоколаров", ще премине под мотото "С обич за децата в пaмет на бащите герои" ! Освен това, турнира е подкрепен и от Pirin Spring, които дариха вода за преодоляване на горещото време. С набраните средства ще бъдат подпомогнати и непълнолетните и учащи деца на още 2 ма колеги, общо 5 деца на наши колеги които съдбата ни отне ! Всяка помощ е добре дошла, "Заедно можем повече" !

Още по темата

28.06.2016 г.  
Красен Кралев получи почетния знак на Синдикалната федерация на служителите в МВРМинистърът на младежта и спорта Красен Кралев получи почетния знак на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) и благодарствено писмо от тях за помощта, която е оказал на кампанията им за набиране на средства за децата и семействата на загинали при изпълнение на служебния си дълг служители на МВР. „Вие сте първият министър извън системата на МВР, който се ангажира и помогна на кампанията“, обърна се към министър Кралев заместник-председателят на СФСМВР Илия Кузманов. Кампанията се провежда за 7-ма поредна година с редица спортни и културни събития, чиято цел е да спомогнат за набиране на средства за децата. ММС подкрепи кампанията във Варна през тази година като осигури Двореца на културата и спорта за благотворителния концерт, който се проведе там на 30 май и футболни топки за благотворителен турнир, който ще се проведе на 25 и 26 юни във Варна. Желаещите да се включат в дарителската кампания за подпомагане на деца и семейства на загинали служители на МВР могат да го направят в набирателен фонд на банкова сметка BG51UBBS80021014037340 в банка ОББ.

Още по темата

24.06.2016 г.  
БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР „SOFIA OPEN 2016”, ЧАСТ ОТ КАМПАНИЯТА НА СФСМВР "С ОБИЧ ЗА ДЕЦАТА , В ПАМЕТ НА БАЩИТЕ - ГЕРОИ"

1. СДВР
2. БОИЛА
3. "Огнеборец"
4. 9 РУ СДВР

Набрани стедства от самия турнир, събрани в кутията за тези 3 дни е 5244 лева / пет хиляди двеста четиридесет и четири лева/. Окончателна сума ще бъде обявена до 3 работни дни, за да се включат и даренията по банков път, както и тези платени директно в офиса на СФСМВР.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19.06.2016 г.  
Днес, точно в 09.30 ч., на терените на "Спортна София" в гр. София, бе открит 7-ия благотворителен турнир по футбол от кампанията "С обич за децата, в памет на бащите герои!", посветена на наши загинали и инвалидизирани колеги.

Откриха го Директорът на СДВР- старши комисар Младен Маринов и треньорът на златното покление на българския футбол - Димитър Пенев.

Участват 33 отбора.

Пожелаваме им успех в благородната надпревара!

Информация за откриването в снимки и клипове, можете да намерите на адрес: https://www.facebook.com/groups/175496715793712/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 16.06.2016 г.  
Концерта, състоял се в Дворец на културата и спорта, зала "Конгресна", гр. Варна, като част от кампанията "С обич за децата, в памет на бащите герои!"

 

 

 

 

31.05.2016 г.  
За 7-а поредна година във Варна се провежда благотворителна кампания в подкрепа на децата и семействата на загиналите и пострадали при и по повод изпълнение на служебния си дълг служители от структурите на Министерство на вътрешните работи, Министерство на правосъдието и Министерство на отбраната.

Организатори са Синдикалната федерация на служителите в МВР – Варна, с партньори Синдикат на служителите в Затворите в България, с подкрепата на Варненска и Великопреславска Света Митрополия, ОД на МВР – Варна, община Варна, Щаб на Военноморските сили на Република България, Областна администрация – Варна, Регионален инспекторат по образованието – Варна, Общински детски комплекс, Зонален съвет на Български футболен съюз, ВВМУ "Н. Й. Вапцаров", Министерство на младежта и спорта, Министерство на правосъдието – ГД "Изпълнение на наказанията" и Дворец на културата и спорта.30.05.2016 г.  
 

 

 

 

 

 

 

 

30.05.2016 г.  
30.05.2016 г.  
"Иван Портних-кмет на Варна. "С обич за децата в памет на бащите - герои" е седмата благотворителна кампания за набиране на средства за деца и семейства на загинали и пострадали служители от областните структури на трите министерства в сектор „Сигурност”. Благодаря на организаторите, че за пореден път влагат много енергия и усилия, за да провокират нашата благотворителност в помощ на децата и семействата на загинали служители от системите на МВР, Министерствата на отбраната и правосъдието. По време на проявата посетителите имаха възможност да видят на място голяма част от служебната техника на полицаи, военни и пожарникари. Програмата включи също и демонстрация на бойни спортове, а победителите в съпътстващия конкурс за есе получиха своите отличия. Утре предстои и благотворителен галаспектакъл, който ще се проведе в зала "Конгресна" на ДКС, с начало в 18.00 часа"30.05.2016 г.  
"..Организатори са Синдикалната федерация на служителите в МВР – Варна, с партньори Синдикат на служителите в Затворите в България, с подкрепата на Варненска и Великопреславска Света Митрополия, ОД на МВР – Варна, община Варна, Щаб на Военноморските сили на Република България, Областна администрация – Варна, Регионален инспекторат по образованието – Варна, Общински детски комплекс, Зонален съвет на Български футболен съюз, ВВМУ "Н. Й. Вапцаров", Министерство на младежта и спорта, Министерство на правосъдието – ГД "Изпълнение на наказанията" и Дворец на културата и спорта."Още по темата

30.05.2016 г.  
Над 160 са децата на загиналите служители на МВР в странатаОще по темата

30.05.2016 г.  
До момента сме получили подкрепа за кампанията от следните фирми:

1. Минерална вода “КОМ” осигури вода за участниците в турнира по Джу джицу.
2. Издателство “ПАН” дари голям брой детски книги за всички победители във всички категории в конкурса за детска рисунка и есе в гр. Варна.
3. “Ориндж център” осигури подаръци за децата спечелили първо, второ и трето място в конкурса за детска рисунка и есе в няколко възрастови групи в гр. Варна.
4. “Виваком” осигури подаръци за награждаването в конкурса за рисунка и есе в гр. Варна

Благодарим на всички, които и тази година ще откликнат на призива ни за присъединяване към благотворителната кампания под надслов „С обич за децата, в памет на бащите герои!“

  

  

19.05.2016 г.  
Седма благотворителна кампания17.05.2016 г.  
Седма благотворителна кампания на Сфсмвр-варна17.05.2016 г.  
За седми път във Варна зрелищни демонстрации, футбол и концерти в помощ на деца на загинали полицаи

Областният управител Стоян Пасев, директорът на ОД на МВР ст. комисар Даниел Пашов и синдикалисти обявиха програмата на Седмата благотворителна кампания 'С обич за децата в памет на бащите герои' Снимки: Даниела Фархи Седма поред кампания в подкрепа на деца на загинали полицаи, пожарникари и военнослужещи стягат Синдикалната федерация на служителите в МВР и Синдикатът на служителите в затворите в България във Варна.
Под патронажа на областния управител Стоян Пасев и с благословията на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан в продължение на месец - от края на май до края на юни, в града ще бъдат проведени 5 благотворителни събития. Най-зрелищното от тях ще е концертът на открито с участието на Представителния оркестър на ВМС и 140 деца участници, придружен от демонстрации на служебна техника, водолазно оборудване и бойни спортове.
На 29 май под Пантеона в Морската градина варненци ще видят уменията на полицейските кучета и на спецчасти от ВМС, а всеки желаещ ще може да се снима с матроска униформа. В кампанията са включени още футболен турнир с минимална такса от 100 лв., галаспектакъл в Двореца на културата и спорта, конкурс за рисунка и разказ "Героизмът в наши дни", спортни демонстрации на открито.
"Миналата година събрахме 11 000 лв., с които помогнахме на 11 деца. Сега се надяваме приходите да са повече", обясни Красимир Костов, член на УС на Синдикалната федерация на служителите в МВР. Оттам са потърсили съдействие и от студентските съвети в града, за да осигурят стипендия на момче на загинал при престрелка с престъпници варненски полицай, което иска да учи право.17.05.2016 г.  
С обич за децата, в памет на бащите герои!

  

  

  

  

17.05.2016 г.  
Дубльор на Стивън Сегал и СФСМВР с благотворителен турнир по Джу-джуцу в София
СФСМВР започва осъществяване на културни и спортни благотворителни мероприятия от традиционната си кампания "С обич за децата, в памет на бащите герои!"
СФСМВР и Bujutsuacademybg Shingitaiichi организират турнир Джу-джуцу като част от благотворителната кампания "С обич за децата в памет на бащите герои" на 15-ти май (неделя) в София. Събитието ще се проведе в залата до басейна на Технически университет от 09.00 часа.

Турнирът ще се проведе под ръководството на Георги Зарков Георгиев, който има участие в над десет филма като дубльор на Стивън Сегал. Той провежда в България регулярно международни семинари по бойни изкуства с участие на доказали се майстори от Италия, Хърватска, Унгария, Русия и други страни.
Турнирът по Джу-джуцу ще даде старта на серия от събития, подкрепящи кампанията.
С обич за децата, в памет на бащите герои!" е благотворителна, традиционна, целогодишна кампания на СФСМВР (Синдикална Федерация на Служителите в МВР).
Желаещите да се включат в дарителската кампания за подпомагане на деца и семейства на загинали служители на МВР могат да го направят чрез набирателния фонд като номерът на банковата сметка е:

Обединена българска банка
IBAN: BG60UBBS80021029636330
17.05.2016 г.  
 
 
ПАРТНЬОРИ