С обич за децата в пaмет на бащите герои

Състезанието вече ще се провежда всяка година, тъй като е вместено в календара на Синдикалната федерация на служителите на МВР. Очаква се тази година да участват отбори от Сърбия и Румъния. Всеки, не само участниците в турнира, може да дари средства за децата на загиналите и пострадалите служители на вътрешното министерство в специална урна на каравана "Баба Вида"., уточниха организаторите.

Важна е човещината, уважението и съпричастността и се радваме, че имаме съмишленици, с които да я засвидетелстваме на децата на колегите, които си отидоха от този свят без време, но с чест. Ние няма да ги забравим и няма да изоставим техните семейства

Започна записването за благотворителния турнир по волейбол във Видин

11.06.2015 г.  


Галерия от турнира: plus.google.com
Още за турнира: focus-news.net | heyevent.com | livesport.bg

11.06.2015 г.  
Днес от 18.00 часа домакин на втори благотворителен концерт беше Фестивален и конгресен център Варна. Участие във втория концерт взеха деца и възрастни от Варненска Айкидо Академия,таекуондо клуб „Одесос“, танцовите клубове „Одесос денс“ и “Огледало“, клуб за народни танц „Моряците“, шлагерно студио „Да“, ОУ „Панайот Волов“, Тракийски клуб, “Бънджи Сингърс“. Освен тях в концерта се включиха и Деси Добрева, деца от Национално училище по изкуствата (НУИ) „Добри Христов“ Варна, изпълнителите на народни песни семейство Донко и Марко Маркови, певеца Ивайло Донев, както и тополската китка към пенсионерски клуб Тополи. Водещи на концерта бяха Пламен Георгиев и Светлана Ефендулова.
Организатори- Синдикална Федерация на служителите в МВР Варна, със съорганизатори Военно-морско училище „Никола Й. Вапцаров”, Синдикат на служителите в Затворите в България, Сдружение на жените военнослужещи и Община Варна.

05.06.2015 г.  
Синдикална Федерация на служителите в МВР Варна, със съорганизатори Военно-морско училище „Никола Й. Вапцаров”, Синдикат на служителите в Затворите в България, Сдружение на жените военнослужещи и Община Варна Ви канят да участвате с отбор и/или дарение в ежегодният благотворителен футболен турнир на малки вратички под надслов: „С обич за децата в памет на бащите герои”

Деси Добрева ще пее с обич за децата и в памет на бащите герои

05.06.2015 г.  
Инициативата е организирана съвместно от Синдикалната федерация на служителите в МВР и Областна дирекция на МВР - Пловдив, като има за цел да се наберат средства за подпомагане на децата на загинали служители на министерството.

На 1 юни от 18:00 часа в зала Пловдивски университет се проведе среща между три поколения юношески и младежки национали от Града под тепетата и полицейския волейболен отбор на Пловдив, който в последните години е неизменен медалист от Републиканското първенство на Спортна асоциация - МВР.

За този мач наставникът на сборния отбор от подрастващи Драган Иванов повика пет Лъвчета от националния тим до 19 години – Георги Димитров, Димитър Узунов, Ивайло Иванов, Станислав Драмов и Стефан Иванов, двама младежки национали до 21 години – Трифон Лапков и Николай Къртев, и двама волейболисти от предишното поколение млади Трикольори – Спас Байрев и Кирил Меретев, всички от школата на Виктория Волей (Пловдив).

Много от състезателките на Марица (Пловдив) също бяха в залата, за да изразят своята подкрепа за своите колеги и съграждани от мъжко направление, както и за благотворителната кауза.

  

  

  

  

01.06.2015 г.  
Благотворителна кампания в помощ на деца на загинали полицаи и военни

  

  

  

  

  

  

  

  

"Служебни автомобили на МВР и Министерството на отбраната бяха изложени на 31.05.2015г. във Варна в Морската градина, с благотворителна цел. Демонстрацията е в рамките на Шестата кампания в подкрепа на децата и семействата на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения служители от МВР и министерствата на отбраната и правосъдието. Автомобили на Военна полиция – т. нар. „пустинни котки“, джипове „Киа“ и „Шевролет“, пожарни автомобили, мотоциклети и патрулни автомобили, служебни кучета и помощни средства на МВР бяха видени днес на входа на Морската градина. На сцена в съседство имаше благотворителен концерт по случай 1 юни, в който взеха участие над 200 деца.

Инициативата бе организирана от Синдикална Федерация на служителите в МВР и съорганизатори Синдиката на служителите в затворите в България, ВВМУ „Никола Й. Вапцаров“, както и Сдружението на жените военнослужещи. Подкрепа в ежегодните мероприятия и тази година оказват от Варненската и Великопреславска митрополия, Община Варна, Зоналния Съвет на БФС."Две хиляди лева са събрани до момента в кампанията за помощ на семействата на загинали и инвалидизирани полицаи и военни от Варна. Инициативата се провежда за шести път и е под патронажа на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан [Вижте видеото]

Традиционната благотворителна кампания за набиране на средства за децата и семействата на загинали или инвалидизирани служители на МВР наближава кулминацията. Първото събитие – концерт в чест Деня на детето 1 -и юни, ще се състои на 31-ви май от 12.30 часа на входа на Морската градина във Варна. Полицейски автомобили и пожарни коли, мотоциклетисти от отделението “Сигма” и служебни кучета с водачите си ще участват в тази първа проява. Представителният духов оркестър на Военноморските сили ще открие официално благотворителния концерт. [Вижте видеото]

01.06.2015 г.  
Благотворителна кампания „С обич за децата в памет на бащите герои” ще се проведе във Варна

Синдикалната федерация на служителите в МВР - Варна, със съорганизатори Военноморско училище „Никола Й. Вапцаров” и Синдикат на служителите в Затворите в България, за шеста поредна година организира благотворителна кампания в подкрепа на децата на и семействата на загиналите и пострадали при и по повод изпълнение на служебния си дълг служители от структурите в гр. Варна на Министерство на вътрешните работи, Министерство на правосъдието и Министерство на отбраната.

По традиция ще се проведе благотворителен футболен турнир на малки вратички под надслов: „С обич за децата в памет на бащите герои”, средствата от който ще отидат за подпомагане на децата и семействата на загиналите и пострадали служители на назованите структури.

Турнирът ще бъде последното от серия мероприятия под патронажа на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и ще се състои на 13-ти и 14-ти юни на игрищата в двора на Технически университет - Варна. Участие в него ще вземат отборите на фирмите "Ел Еф Си" и "Каси Аутомейшън", Варненските Технически, Свободен, Медицински и Икономически университети, отбори на Затвора - Варна и ВМС на Република България.

Очаква се в съревнованието да се включат и отбори на съорганизаторите от ВВМУ "Никола Й. Вапцаров", Община Варна, Варненска и Великопреславска Митрополия.

Традиционно в отбора на организаторите ще се включат и бивши и настоящи футболни легенди. Покани за участие са отправени и към районните кметства във Варна и традиционно участващите полицейски и цивилни отбори.

Право на участие имат всички отбори, заплатили минималната такса за участие в размер на 100 лева по дарителската сметка до 9-ти юни, когато от 11:00 часа в зала 17 в Младежки дом във Варна в присъствието на представители на отборите и ЗС на БФС ще бъде уточнен жребият и регламентът.

Кампанията тази година ще стартира с детски благотворителен концерт на 31-ви май (неделя) от 12:30 часа на входа на Морската градина до Слънчевия часовник. Половин час по-рано в подкрепа на кампанията различни музикални произведения ще изсвири представителният духов оркестър на ВМС на Република България. От Интермюзик пък ще озвучават многочисления концерт.

До сцената ще бъдат изложени служебните автомобили на Военна полиция, т.нар. "Пустинни котки", "Киа" и други, микробус на ГД " Изпълнение на наказанията", както и на Жандармерията и Специализираните полицейски сили на МВР.

На 05-ти юни от 18:00 часа за поредна година домакин на голям благотворителен концерт ще бъде Фестивален и конгресен център - Варна.

Покани са отправени към народните представители от 3-ти МИР, общинските съветници, районните и заместник-кметове, министъра на младежта и спорта Красен Кралев, министъра на МВР Румяна Бъчварова, министъра на правосъдието Христо Иванов и министъра наотбраната Николай Ненчев, както и към началника на Военната академия "Георги С. Раковски" контраадмирал Митко Петев и редица други.

Банкова сметка за дарения и такси за участие :
BG51UBBS80021014037340 в банка ОББ /при превод по сметката изрично да бъде упоменато основанието за превода/.

Източник: Днес+

26.05.2015 г.  
СФСМВР, ССЗБ, ВВМУ "Н.Й.Вапцаров", Сдружение на жените военнослужещи,Община Варна, Зонален съвет на БФС и ФКЦ Варна организират три събития от традиционната благотворителна кампания "С обич за децата, в памет на бащите герои!":
Средствата събрани в нея са за деца на наши загинали или инвалидизирани колеги от МВП, МП-ГД "Изпълнения на наказания" и МО.

12.05.2015 г.  
Снимки и Видео от турнира [9 Май, 2015]


Снимки от турнира [9 Май, 2015]11.05.2015 г.  
Благотворителна кампания за набиране на средства "С обич за децата, в памет на бащите - герои!". Кампанията е под патронажа на Варненския и Великопреславски Митрополит Йоан. Целта и е да подпомогне децата и семействата на загинали и пострадали при и по повод изпълнение на служебните си задължения служители от Областните структури на МВР, Министерство на правосъдието – ГД „Изпълнение на наказанията“ и Министерство на отбраната.

Шеста благотворителна кампания на СФСМВР - Варна

   

08.05.2015 г.  
Връзка към видео клипа08.05.2015 г.  
Дарителската кампания за подпомагане на деца и семейства на загинали служители на МВР

Важна е човещината, уважението и съпричастността и се радваме, че имаме съмишленици, с които да я засвидетелстваме на децата на колегите, които си отидоха от този свят без време, но с чест. Ние няма да ги забравим и няма да изоставим техните семейства"

"На 11,12 и 13.06.2015г. на терените на "Спортна София" в комплекс "Борисова градина",ще се проведе поредния благотворителен футболен турнир под надслов "С обич за децата в памет на бащите-герои" организиран от СФСМВР, СТОЛИЧНА ОБЩИНА,СОС,Радио ГОНГ.Събраните средства ще се дарят на нашите малки приятели-деца на загинали или инвалидизирани колеги, при и по повод изпълнение на служебни задължения.

Желаещите да се включат в дарителската кампания за подпомагане на деца и семейства на загинали служители на МВР могат да го направят , като преведат средства на банковата сметка :

Обединена българска банка
IBAN: BG60UBBS80021029636330
Kод: UBBSBGSF
Титуляр на сметката е СФСМВРБлаготворителен футболен турнир под надслов "С обич за децата в памет на бащите-герои"

29.04.2015 г.  
 
 
ПАРТНЬОРИ