С обич за децата в пaмет на бащите герои

Трети международен благотворителен детско-юношески турнир по каратеСнимки от турнира

08.12.2012 г.  
Трети международен благотворителен детско-юношески турнир по каратеНие, членовете на СФСМВР изразяваме своята съпричастност към семействата на загиналите и инвалидизирани колеги в системата на МВР.

Като служители на МВР, подкрепяме всички онези наши колеги от различните служби на вътрешното ведомство, които жертвайки собствените си здраве и живот са оказали животоспасяваща помощ на пострадали или са се жертвали в името на законността.За нас тези служители на МВР са достойни и доблестни българи, които ни дават пример за чисто човешкото и адекватно отношение в условия на особено тежка, във всяко едно отношение обстановка.

Нека зарадваме децата им, както ние между нас си казваме, нашите деца, с малко топлина за Коледните и Новогодишни празници!21.11.2012 г.  
Колеги,

Ние, служителите от СДВР и членове на СД СДВР при СФСМВР изразяваме своето прискърбие и съпричастност към семействата на загиналите и всички пострадали семейства от бедствията в страната. Като служители на МВР, подкрепяме всички онези наши колеги от различните служби на вътрешното ведомство, които жертвайки собствените си здраве и живот оказват, животоспасяваща помощ на пострадалите. За нас тези служители на МВР са достойни и доблестни българи, които ни дават пример за чисто човешкото и адекватно отношение в условия на особено тежка, във всяко едно отношение обстановка. Стойността на героизмът им е още по-висока, защото те проявяват своя висок професионализъм именно във времето, когато правителството, в лицето на ръководството на МВР, се опитва да ореже онези компенсации от ЗМВР свързани с отпуските на служителите и компенсиране на извънредно положения от тях труд, който за нас няма измерения. Действията на всички наши колеги, част от които са и членове на СФСМВР са пример за висок професионализъм и то в условията на спад на доверието на обществото към МВР и съдебната система, която може би за пореден път няма да накаже виновните за тази трагедия, или ще се оправдае отново с действията на служителите от МВР. Ние членовете на СД при СДВР приканваме всички членове на СД в СФСМВР да се включим в кампанията за подпомагане на пострадалите и допринесем тяхната тъга да бъде забравена по-бързо. Това може да стане чрез парична помощ, текстово съощение или конкретни вещи и предмети по обявената в медиите кампания. Призоваваме УС на СФСМВР да прояви гражданска позиция и от името на Федерацията също да се включи в кампанията.

IBAN BG 54 UNCR 7630 10 07 11 02 07 обявена за официална в помощ на пострадалите.

07.02.2012г.
Гр. С о ф и я
Председател на СД – СДВР:
Ив. Манасиев
Детско - юношески турнир по кйокушин каратеКОНКУРС ЗА ДЕТСКО ТВОРЧЕСТВОПолицаите от Дупница четвърти в свой благотворителен турнир

Тимът на бившия футболист на „Марек” Цецо Видински „Уин” доказа името си, като стана победител в благотворителния футболен турнир за набиране на средства за деца на загинали служители от системата на МВР. Турнирът се проведе в две части, като в Дупница се включиха 13 отбора, а в Кюстендил 10.

На финала в Дупница, който се игра на футболното игрище в жк „Бистрица”„Уин” надделя над „Шампан”-Бобов дол.
На малкия финал в изключително драматична среща приключила с резултат 3:1 и контузен играч, тимът на „Борса Слави” спечели бронзовата позиция оставяйки отбора на РПУ-Дупница на четвъртно място. В турнира се включиха както отборите на полиция и пожарна, така и тимове на частни фирми, квартални и селски отбори, събрани от любовта към играта и идеята децата на загиналите служители на МВР да бъдат подпомогнати финансово за първия учебен ден.
„От таксите за участие в турнира събрахме около 800 лв., а в петък ще стане ясна точната сума, защото тогава комисия ще отвори кутиите за дарения”, обясни координаторът на Дружество 21 към синдикалната федерация на служителите в МВР Георги Германов. Той изгледа финалните двубои в компанията на шефа на полицейското управление в Дупница Борислав Динев.

В полицейския тим вчера се усещаше липсата на най-добрите футболисти измежду тях, но пък на терена се раздадоха най-добрите криминалисти в Дупница Костадин Костадинов, Крум Иванов, Янко Янков и Георги Цимев. Заради контузии и неотложни професионални дела на терена липсваха основните голмайстори от отбора на полицаите, но вчера те разчитаха на трансфер в лицето на доскорошния играч на Марек Марио Данаилов, който напусна професионалната игра заради контузия.
В Дупница децата на загинали служители на МВР са три, за региона 11. Отпускането на финансова помощ за тях за празници вече е традиция за областта.

Автор: Dennews.BG

СФСМВР с благотворителен турнир по минифутбол

Най-голямата полицейска синдикална организация в страната - Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР), инициира провеждането на благотворителен турнир по минифутбол в подкрепа на децата на загиналите служители в системата на МВР. Спортните срещи ще се организират за втори пореден път от Синдикално дужество на СФСМВР към ОДМВР Кюстендил и ще се проведат на 4, 5 и 6 септември 2011 с начален час 18.00ч. на 03.09.2011г. в гр. Кюстендил и гр. Дупница.

Участие в турнира по минифутбол ще вземат общо 23 отбора, в които своите спортни заложби ще покажат служители от системата на МВР, членове на Синдикалната федерация, както и представители на бизнес средите. Средствата, събрани по време на благотворителната кампания, целят да подпомогнат финансовото децата на загиналите служители в системата и да им осигурят по-добра подготовка за първия учебен ден. Всеки съпричастен към каузата е добре дошъл на откритите състезания. Желаещите да покрепя инициативата могат да направят дарения по своя преценка по време на спортните срещи.

До момента Синдикална федерация на служителите в МВР е събрала над 20 000 лв. от проведените през последните 2 години турнири по минифутбол в цялата страна. Събитията имат за цел да окажат както материална, така и морална подкрепа на децата и семействата на служителите на МВР, загинали при изпълнение на своя служебен и обществен дълг. Федерацията изказва своята съпричастност към семействата и близките на загиналите и се надява чрез реализирането на тези инициативи да покаже своята признателност и дълбото уважение към пострадалите служители.

Още по темата

 
 
ПАРТНЬОРИ