С обич за децата в пaмет на бащите герои

Увеличават се отборите в турнира в помощ на децата на загинали полицаи

Увеличава се броят на отборите, които ще участват в благотворителния турнир по минифутбол в помощ на децата на загинали служители на закона, чийто медийни партньори са вестник "Народно дело", www.petel.bg.

До момента са заявили участие Областна служба изпълнение на наказанията (ОСИН)-Варна, ОСИН Бургас, "Хепи" АД, "Пикадили", СОД Варна, СОД DSC, отбор от Варненският Свободен Университет, отбор на СФСМВР, отбор на Варненска и Великопреславска Митрополия, футболни легенди и величия от град Варна. Таксата за участие на отбор е 100 лева.

За доброто настроение ще се погрижат дечицата от ОДК-Варна и фондация Надежда. В подкрепа на организаторите се включват дистрибуторите на Пепси за Варна и минерална вода Девин.

Инициативата е на Синдикална федерация на служителите на МВР – гр. Варна и Синдиката на служителите в затворите в България - гр.Варна. Надпреварата ще се проведе на 9 и 10 юли на игрището на Техническия университет, което бе отпуснато за безвъзмездно ползване от община Варна.

Записванията на отборите стават до 30 юни на е-мейл: sszb_varna@abv.bg

Всеки може да се включи в тази благородна кампания като дари средства в набирателната сметка на ССЗБ: Банковата сметка-BG86FINV91501214978189 - Първа инвестиционна банка / FI Bank / клон Пловдив

Автор: Petel.BG

Благотворителен футболен турнир

В началото на месец юли Синдикалната федерация на служители на МВР гр. Варна и Синдиката на служителите в затворите в България, гр.Варна организират благотворителен футболен турнир, който турнир ще бъде за деца и семейства на загинали служители на двете ведомства. Към момента освен отборите на двете ведомства,участие ще вземат журналисти от различни медии, футболни легенди и деятели,отбор от Варненски Свободен Университет, отбори на СОД ВАРНА, СОД DSC,Варненска и Великопреславска Митрополия, Пикадили, Хепи Бар и Грил и други.. Програма ще изпълнят деца от школите на Общински Детски Комплекс гр. Варна
Ще бъдем благодарнни да подкрепите инициативата ни. Нека ВСЕКИ, който се чувства съпричастен към инициативата да се свърже с организаторите на е-маил: sszb_varna@abv.bg. Дарителската сметка е BG 86FINV91501214978189 - Първа инвестиционна банка / FI Bank / клон Пловдив.
ПОДКРЕПЕТЕ НИ - ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ.....

Велопоход за деца



Утре, 10.06.2011г. СФСМВР: СД 48 - РУП-Петрич, СД 55 - ГПУ-Петрич , СД при ГПУ-Златарево организират велопоход за деца който ще се проведе по маршрут гр.Петрич до местността Рупите.
Към момента са заявили участие над 250 деца от региона.
За всички участници в мероприятието са осигурени награди и подаръци.
Заповядайте и Вие, включете се в нашите инициативи!

Още по темата

Днес се провежда благотворителен футболен турнир "Ивко и приятели"!



Днес се провежда благотворителен футболен турнир "Ивко и приятели"! Организиран от МВР и БНТ, БТВ, НТ и СД 73 на СФСМВР. Начало 10.00 ч. на футболен комплекс "Royal arena", ж.к. "Дружба 2".
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

Банка: PIRAEUSBANK Bulgaria
Банкова сметка- IBAN: BG78 PIRB 8003 4603 0490 66
SIWFT: PIRBBGSF
Титуляр: Димитър Господинов
Пояснителен текст: За лечение на Ивайло Димитров Господинов

Още по темата

Благотворителен мач за деца-сираци



По повод 1 юни синдикалната организация на МВР организира благотворителен футболен турнир за деца-сираци на загинали и инвалиди, служители на Министерството на вътрешните работи.

Полицаи от всички столични РПУ-та организираха турнир по футбол, за да съберат средства за децата в деня на празника им - 1 юни. Малчуганите също играха футбол, в който нямаше победители и победени, но пък бяха осигурени много награди, включително и екскурзия до Будапеща.

Събраните няколко хиляди лева днес ще бъдат преведени в сметка на МВР и до няколко дни ще стигнат до децата-сираци.

Автор: Bnt.BG

СДВР спечели благотворителен турнир, Йовов дари фланелка на Левски

Столична дирекция на вътрешните работи спечели втория благотворителен турнир за деца на загинали служители от системата на МВР. На финала СДВР се наложи с изключително оспорван мач над сборния журналистически тим Медия Юнайтед с 3:1. Журналистите поведоха в резултата с гол на Никола Ибришимов от БНТ, но в края на първото полувреме след нелеп автогол статуквото бе възстановено. Полицаите показаха по-добра физическа подготовка и с много хъс взеха победата. Зрителите пък се пошегуваха, че резултатът от мача е бил предварително ясен, тъй като в името на журналистическия тим присъстваше думичката "Юнайтед". Именно с резултат 3:1 снощи Барселона победи Манчестър Юнайтед във финала на Шампионската лига.

В полуфиналите Медия Юнайтед спечели срещу ГДБОП с 2:1, а СДВР се наложи над Траспортна полиция.

След като вчера футболистите на ЦСКА събраха пари за каузата днес Христо Йовов от Левски също се включи в инициативата. Той дари своя фланелка на едно от децата останало без баща. Фланелката на наставникът на ЦСКА Милен Радуканов, с която той игра за медийния отбор в петък също зарадва един от малчуганите. Екипът бе с автограф на младия "армейски" наставник.

В благотворителния турнир се включиха 15 отбора, като 13 от тях са от системата на МВР. Всички събрани средства ще постъпят в набирателен фонд за деца на загинали полицейски служители.

Надпреварата се организира от синдикалната федерация на служителите в МВР, съветът на председателите на синдикалните дружества и столичния общински съвет. Целта е да се съберат средства, които да се дарят на деца на загинали родители от системата на МВР. В момента в България има около 150 такива деца, като част от тях тази година ще бъдат абитуриенти.

Футболният турнир е една от многото инициативи организирани от Синдикалната федерация на служителите в МВР за подпомагане на децата. Мотото на надпреварата е "С обич за децата, в памет на бащите герои".

Желаещите да се включат в дарителската кампания за подпомагане на деца и семейства на загинали служители на МВР могат да го направят в набирателен фонд като номерът на банковата сметка е:

Обединена българска банка
IBAN: BG60UBBS80021029636330

Автор: Gong.BG

Маркиньос и Янчев дариха децата на загиналите полицаи



Новият национал на България Маркиньос и капитанът на ЦСКА Тодор Янчев дариха пари на децата на загиналите полицаи във втория ден на благотворителния футболен турнир, който се провежда в столицата.

Мотото на инициативата е "С обич за децата, в памет на бащите герои". "Това е втори благотворителен футболен турнир за деца и семейства на служители на МВР, които са загианли по време или във връзка с изпъленение на служебните си задължения. Организатори са Съветът на председателите на синдикалните дружества към Синдикална федерация на служителите на МВР и Столичен общински съвет", обясни един от инициаторите Ивайло Манасиев.

В турнира участват 15 отбора, а програмата включва мачове в три дни - 27, 28 и 29 май. Домакин е комплекс "Спортна София" в Борисовата градина, който предоставя терените си безплатно. "В момента в България има около 150 деца на загинали полицаи. Целта на този турнир е да се съберат възможно най-много средства за тези чудесни момчета и момичета", добави Манасиев.

Неприятна изненада за организатортите се оказало почти пълното пренебрежение от страна на ръководството на МВР, което е било надлежно поканено за турнира. Само шефовете на 3-то РПУ в столицата уважиха благотворителния турнир.

Участват отбори на отделните регионални полицейски управления, Академията на МВР, Общинска полиция, Транспортна полиция, СДВР, Метрополитен, Гражданска защита и ГДБОП. Двата гостуващи отбора са на Столичния общински съвет и сборен журналистически тим. Всеки участник в надпреварата внася такса от 10 лева, а до игрището има касичка, в която всеки състезател или зрител може да направи своето допълнително дарение.

Вчера в един от мачовете на журналистите се включи треньорът на ЦСКА Милен Радуканов, а днес да уважат благородното начинание дойдоха две от звездите на "червените". Тодор Янчев и Маркиньос се поздравиха с децата на загиналите полицаи, които присъсътват на турнира. След това двамата футболисти дариха пари и се снимаха с всикчи желаещи.

Утре са полуфиналите и финалът. В едната среща ще играят Транспортна полиции и СДВР, а в другия сборния отбор на журналистите и ГДБОП. Финалът започва в 16:00 часа, а след неговия край ще има скромна церемония с награждаване на победителите. Футболният турнир е едно от многото събития, които се организират от СФСМВР в помощ на децата на загинали полицаи, които биват подпомагани финансово. По същото време подобен турнир се провежда в Плевен.

Всички, които да се включат в дарителската кампания за деца и семейства на загинали служители на МВР могат да го направят в набирателен фонд:

Обединена българска банка IBAN: BG60UBBS80021029636330

Автор: Viasport.BG

На 29.05.-неделя са финалите! Да се съберем приятели, там ще са нашите деца

13:30 часа
Полуфинал – Четвъртфинал 1 – Четвъртфинал 3

14:10 часа
Полуфинал - Четвъртфинал 2 – Четвъртфинал 4

15:00 часа
Демонстративен мач или мач за ¾ място

16:00 часа

Още по темата

ЦСКА дари пари за деца на загинали полицаи



Футболистите на ЦСКА се включиха в инициативата на благотворителния футболен турнир за деца на загинали служители от системата на МВР. След като вчера старши треньорът на "червените" Милен Радуканов игра за сборния журналистически тим в една от групите днес играчите на "червените" събраха пари и ги дариха на децата. Капитанът Тодор Янчев и българският национал Маркиньос се появиха по обед на терените в комплекс "Спортна София" в Борисовата градина и връчиха на малчуганите плик, който бе добавен в общата дарителска сметка.

Иначе на футболния терен журналистическият тим продължи победния си ход, като днес надигра един от основните претенденти за първото място отборът на Столичния общински съвет. Медия юнайтед спечели с 3:1, като головете отбелязаха Йордан Георгиев (Ринг), Никола Ибришимов (БНТ) и Кирил Лулев (ББТ). Отборът на общината бе воден от изпълнителния директор на Локомотив София Иво Тонев.

В другите четвъртфинални срещи Транспортна полиция победи след дузпи Академията на МВР с 4:3, СДВР спечели срещу 9-то РПУ с 2:0, а ГДБОП излъга 3-то РПУ след изпълнение на дузпи 4:3 и 0:0 в редовното време.

Утре медийният тим се изправя срещу ГДБОП в полуфинал, а другата двойка се оформи между СДВР и Транспортна полиция.

Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов пък подписа екипа, с който игра в турнира и утре той ще бъде връчен на едно от децата фен на "червените". От Левски също обещаха да уважат надпреварата като се очаква Христо Йовов да подари фланелка на "сините".

Финалната среща е предвидена за утре от 16 часа.

В благотворителния турнир се включиха 15 отбора, като 13 от тях са от системата на МВР. Всички събрани средства ще постъпят в набирателен фонд за деца на загинали служители на МВР.

Желаещите да се включат в дарителската кампания за подпомагане на деца и семейства на загинали служители на МВР могат да го направят в набирателен фонд като номерът на банковата сметка е:

Обединена българска банка
IBAN: BG60UBBS80021029636330

Автор: Gong.BG

Благотворителен футболен турнир



В началото на месец юли Синдикална федерация на служители на МВР-гр.Варна и Синдиката на служителите в затворите в България-гр.Варна организират благотворителен футболен турнир , който турнир ще бъде за деца и семейства на загинали служители на двете ведомства. Ще Ви бъда безкрайно благодарен да подкрепите инициативата ни .Нека ВСЕКИ ,който се чувства съпричастен и иска да подкрепи инициативата да се свърже с мен на е-маил: sszb_varna@abv.bg

Автор: narodensport.eu

СПСД – София /Съвет на председателите на синдикални дружества/, СФСМВР с партньорското участие на Столичен общински съвет организира Втори открит благотворителен турнир за набиране на средства за децата на загиналите при и по време на изпълнение на служебните им задължения слежители от МВР.
Турнира ще се проведе за времето от 10.00 ч. на 27.05.2011г. до 29.05.2011г. на комплекс "Спортна София" в парк "Борисова градина".
Участие ще вземат 15 футболни отбора, включително на Столичен общински съвет и сборен отбор от журналисти, разпределени в 4 предварителни групи.
Можете да се включите в тази благородна кампания като дарите средства в набирателната сметка на СФСМВР в банка ОББ BG60UBBS80021029636330 или на мястото на мероприятието в набирателните каси.

Нека покажем съпричастността си!!! Заедно можем повече!!!

Още по темата

 
 
ПАРТНЬОРИ